Så er der nyt fra SUPERBRUGSEN DRONNINGLUND
For at deltage i JA-TAK-tilbud, andre tilbud eller konkurrencer, skal du skrive på Facebookopslaget her.
LAD OS STÅ FOR NYTÅRSMENUEN - I samarbejde med kokken Carsten Kyster, er der udviklet en lækker menu bestående af 4 retter med minimal tilberedning og maksimal madglæde
Vi vil gerne gøre det nemt at invitere gæster
APPETIZER
Brioche roll med cremet linsesalat, rørt med vandkastanjer, knoldselleri og citrusfrugt. Toppet med tørrede løg og sennepskarse.
FORRET
Koldrøget laks med yuzu, urte-pannacotta, syltede græskar med sennepsfrø, rischips og bønnevinaigrette. Toppet med ærteskud og engsyre.
HOVEDRET
Oksemørbrad med letrøget grisebryst, ravioli med græskar, syltede bøgehatte, miso pebersauce, Pommes a la duchesse og asparges. Toppet med engsyre og sennepskarse.
DESSERT
Ananas- og kokosfromage med citrongræs, mango-calamansipuré, kakaocrumble og ærteskud.
Bestil igen den 27/12 hos slagteren eller på telefon 96470183
Vi vil gerne gøre det nemt at invitere gæster
APPETIZER
Brioche roll med cremet linsesalat, rørt med vandkastanjer, knoldselleri og citrusfrugt. Toppet med tørrede løg og sennepskarse.
FORRET
Koldrøget laks med yuzu, urte-pannacotta, syltede græskar med sennepsfrø, rischips og bønnevinaigrette. Toppet med ærteskud og engsyre.
HOVEDRET
Oksemørbrad med letrøget grisebryst, ravioli med græskar, syltede bøgehatte, miso pebersauce, Pommes a la duchesse og asparges. Toppet med engsyre og sennepskarse.
DESSERT
Ananas- og kokosfromage med citrongræs, mango-calamansipuré, kakaocrumble og ærteskud.
Bestil igen den 27/12 hos slagteren eller på telefon 96470183
SUPERBRUGSEN DRONNINGLUND er kommerciel partner med VORES Dronninglund og oplysningerne er hentet fra deres Facebookside. Støt lokalt og giv en tommel op på deres side.
Se mere om SUPERBRUGSEN DRONNINGLUNDs på deres hjemmeside.