Pædagog søges til hygge og leg med 10-årig pige i Asaa

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Om jobbet
I Brønderslev bor en pige på 10 år sammen med sin familie. Pigen er diagnosticeret med ADHD, som hun modtager medicin for, og det har en god effekt på hende. Hun er en sød og kærlig pige, som elsker at være udenfor og være kreativ.

Du er en rummelig og tålmodig pædagog. Du kan guide pigen både før og under aktiviteter, og så kan du indlægge pauser, så pigen ikke overstimuleres. Pauserne kan være at spille kort, iPad eller sidde på gulvet og lege. Du er opmærksom på hendes behov og lader hende ikke være alene eller uden opsyn. 
 

Hun elsker at være udenfor og lege og hun trives med at være kreativ


Arbejdstid
Arbejdstiden er 10 timer om måneden. Vagterne skal ligge om eftermiddagen eller i weekenden i ulige uger. Vagterne planlægges i samarbejde med familien. 

Vi tilbyder 
Du bliver en del af en ambitiøs virksomhed med en masse engagerede medarbejdere. Du har en fast rådgiver, som du altid kan få sparring hos. Udenfor kontorets åbningstid er der altid en bemandet vagttelefon, så du er aldrig alene. Løn og pension i henhold til Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA) indgået mellem FOA og Dansk Erhverv. Du er dækket af DUOS’ ansvars- og arbejdsskadeforsikring og sundhedsforsikring er en del af din pensionsordning. Du modtager relevant introduktion og løbende opkvalificering - og så kan du slet ikke undgå at udvikle dig både personligt og fagligt, når du arbejder med mennesker hos os i DUOS. 

Vil du være vores nye kollega?
Så send en ansøgning via linket. Du skal have en profil på mit.duos.dk og være logget ind for at søge. Vi holder samtaler løbende, send derfor gerne din ansøgning med det samme. Tiltrædelse snarest muligt.

Har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Karina Lundsgaard på tlf. 36 34 79 00. Tryk 5 og derefter 1.
Du kan altid finde svar på generelle spørgsmål her: FAQ - DUOS


Vi er mennesker, der hjælper mennesker 
I DUOS hjælper vi mennesker i hverdagen, støtter dem i svære situationer og bidrager til deres trivsel og livskvalitet. Som en af Danmarks største og ældste velfærdsleverandører stræber vi efter at være til stede der, hvor behovet er. Vi kender betydningen af den rette empati og den rette faglige viden, og vi ved, at det er afgørende at sikre det rette match mellem medarbejder og borger, hvis vores ydelser skal have værdi.

Kom og vær med på DUOS-holdet. Og gør en vigtig forskel for et andet menneske.
Læs mere om DUOS på www.duos.dk

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Brønderslev Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

DUOS A/S, Paradisæblevej 4, 2500 Valby

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 31-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://mit.duos.dk/jobs/136789

Via e-mail: kgl@duos.dk

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5847104

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet