Friskolelærer til matematik og fysik/kemi

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Da en af vores lærere har søgt nye udfordringer, er vi på udkig efter en ny lærer, som vil være med til at udvikle vores skole og det naturfaglige område.

Vi er et fællesskab bestående af 31 ansatte, 150 børn i skolen og 55 i børnehaven. Vi er optaget af at skabe en hverdag med plads til forskellighed og ønsker en skole og børnehave, som favner bredt både menneskeligt og fagligt. Vi arbejder kontinuerligt mod at være et sted, hvor alle får lov at gøre noget af det, de er gode til, og det kræver variation, såvel i personalegruppen som i dagens indhold. Fællesskabet og de fælles oplevelser er vigtige, og her spiller vores traditionsrige emneuger en vigtig rolle. Som noget nyt, er vi også blevet en del at Friskolernes Erasmus+ konsortium, som giver mulighed for samarbejder på tværs af EU.

Både børnehave og skole har fokus på naturen og ønsker at stimulere en naturvidenskabelig nysgerrighed gennem en styrkelse af naturfagenes rolle i skolens hverdag. Dette sker blandt andet gennem udedage, emneuger og fokus på naturvidenskaben fra de yngste til de ældste. Seneste tilføjelse er et udelaboratorium, der blev realiseret i sensommeren 23. Det er resultatet af frivilligt forældrearbejde og fondsmidler fra Naturvidenskabsfestivalen. Laboratoriet bliver udgangspunktet for feltstudier i skolens naturskønne nærområde. Du vil blive en del af udskolingsteamet, som skal binde sløjfe på hele forløbet til naturfagsprøven.  

Skolen ejer to busser, så der er rig mulighed for at tage på små og store udflugter i forbindelse med undervisningen og dermed forfølge en praksisnær og undersøgende naturfagsdidaktik. Siden skolens start har vi haft et godt samarbejde med Dronninglund Efterskole, hvor vi lejer deres fysiklokale til ugentlige timer i fysik/kemi. Vi er også i gang med at etablere samarbejde med Dronninglund Gymnasium, som også har både gode faciliteter og lærerkompetencer til samarbejder.

Du vil blive en del af et matematik-team, som sammen skaber den røde tråd i faget og hvor der er mulighed for sparring.

Vi søger en lærer, som:

  • Kan undervise i matematik og fysik/kemi i udskolingen – meget gerne med linjefagsuddannelse i fagene.
  • Er dygtig til at danne relationer til elever og forældre
  • Har fokus på samarbejde internt og eksternt
  • Har gode erfaringer, som kan bringes i spil i skolens fortsatte udvikling

Skemaet for det kommende skoleår indeholder desuden geografi og kan ændre sig alt fagfordeling. Stillingen er på 85-100%, alt efter øvrige kompetencer og fagkombinationer.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, kan du kontakte skoleleder Anders Thomsen på mail til at@agerstedfriskole.dk for at lave en aftale.

Ansøgningsfrist er tirsdag 21/5-24 Ansøgning og bilag sendes til job@agerstedfriskole.dk

Samtaler finder sted i uge 22. Vi ønsker stillingen besat pr 1/7 eller 1/8

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Brønderslev Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

S/I Agersted Friskole og Børnehave SFO-klub, Præstbrovej, 9330 Dronninglund

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 21-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6045861

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet