Friskolelærer til matematik og engelsk søges

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Friskolelærer til matematik og engelsk søges

 

Til det kommende skoleår mangler vi en lærer til undervisning i matematik og engelsk i indskolingen og på mellemtrinet. Vores nye kollega skal ligeledes være til klasselærer.

Agersted Friskole og Børnehave er et fællesskab bestående af 31 ansatte, 150 børn i skolen og 50 i børnehaven og alle deres forældre. Vi er optaget af at skabe en hverdag med plads til forskellighed og ønsker en skole og børnehave, som favner bredt både menneskeligt og fagligt. Vi arbejder kontinuerligt mod at være et sted, hvor alle får lov at gøre noget af det, de er gode til, og det kræver variation, såvel i personalegruppen som i dagens indhold. Fællesskabet og de fælles oplevelser er vigtige, og her spiller vores traditionsrige emneuger en vigtig rolle.

Vi søger en lærer, som finder sig godt til rette i arbejdet som klasselærer og prioriterer tæt samarbejde med forældrene. Vi er en friskole og vi øver os hele tiden på at bruge den frihed til at skabe rammer og undervisning, som passer til vores skønne flok elever. I år er vi trådt ind i friskoleforeningens Erasmus+ konsortium og i de kommende år vil vi indarbejde global dannelse i hverdagen. Her vil du som sproglærer være en naturlig del af arbejdet både på skolen og internationale samarbejder. Der vil i den sammenhæng blive mulighed for jobshadowing og kurser i udlandet, som en del af skolens mission om at styrke elevernes interkulturelle kompetencer.

Som matematiklærer for de yngste får du en vigtig rolle i at skabe et solidt fundament for skolens matematikundervisning gennem elevernes skoleforløb. Du vil blive en del af et matematik-team, som gennem sparring skaber sammenhænge med en røde tråd i faget og mellem faget og skolens øvrige aktiviteter. Vi forsøger hele tiden at blive bedre til at gribe chancen for at skabe denne sammenhæng mellem alle fag, så fagene ikke bliver små øer, men bliver en del af en sammenhængende verden.

Vi søger en lærer, som:

  • Kan undervise i matematik og engelsk i indskolingen og på mellemtrinet – meget gerne med linjefagsuddannelse i fagene.
  • Er dygtig til at danne relationer til elever og forældre.
  • Har fokus på det gode samarbejde – både internt og eksternt.
  • Har gode erfaringer, som kan bringes i spil i skolens fortsatte udvikling.
  • Har mod på at udfordre sig selv på nye faglige områder, f.eks. i forbindelse med emneugerne.

Som klasselærer i indskolingen vil der også være undervisning i enkelte andre fag i egen klasse. Stillingen er som udgangspunkt på 30 timer ugentligt og vi er indstillet på at samle timerne, så der kan laves en ugentlig fridag.

Har du spørgsmål til stillingen, eller ønsker en rundvisning, er du velkommen til at kontakte skoleleder Anders Thomsen på 25 66 94 44 eller at@agerstedfriskole.dk for at lave en aftale.

Ansøgningsfrist er tirsdag d. 23.4 kl. 10.00. Ansøgning og bilag sendes til job@agerstedfriskole.dk

Samtaler finder sted i uge 18

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Brønderslev Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (30-30 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

S/I Agersted Friskole og Børnehave SFO-klub, Præstbrovej, 9330 Dronninglund

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6025420

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet