Erfaren medarbejder til økologisk kvæglandbrug v. Dronninglund

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du gerne arbejde med økologiske kvæg, hvor der tilbydes godt arbejdsfælleskab? Så er du måske den nye medarbejder til Øster Gingsholm!

I Dronninglund ligger et økologisk landbrug ved navn Øster Gingsholm, der drives af Per Vestergaard og hans 6 ansatte. Vi er et økologisk landbrug med 550 malkekvæg.

Vi søger en ny selvstændig medarbejder, der sammen med gårdens øvrige ansatte kan hjælpe med malkningen og den daglige pasning af køerne.

Hvad går jobbet ud på?

Du vil komme til at arbejde med malkning som foregår i karrusel, og herudover vil dine arbejdsopgaver være generel pasning af køerne herunder registrering.

Vi kører med 14 dags arbejdsplan. I uge 1 hjælper du med morgenmalkningen, hvor du som udgangspunkt møder ind fra kl. 02.30, og kan holde fri, når vi er færdige med dagens arbejdsopgaver. I uge 2 hjælper du med eftermiddagsmalkningen, og dine arbejdstider vil være fra kl. 14.00-19.00. Hver anden weekend hjælper du dog både med morgen- og eftermiddagsmalkningen.

Vi tilbyder:

Som ny medarbejder på Øster Gingsholm går vi meget op i, at du får en god opstart i virksomheden, så vi tilbyder en grundig oplæring i arbejdsopgaverne. Her vil Per selv være med i oplæringen fra starten af, og samtidig får du god støtte af dine kollegaer.

Derudover vil der tilbydes:

  • Morgenkaffe
  • Fleksible arbejdstider
  • Godt arbejdsfælleskab samt rutinerede kollegaer

Vi forventer:
  • At du har erfaring med kvæg
  • At du kan arbejde selvstændigt
  • At du kan tale engelsk

Flere detaljer

I forbindelse med ansættelsesforholdet er der ikke mulighed for bolig, men vi kan være behælpelige med at finde en bolig, hvis det ønskes.

Kontakt

Er du interesseret i jobbet, og har du lyst til at høre mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte Per Vestergaard på tlf. 6174 6091.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Brønderslev Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Agri Nord, Hobrovej 437, 9200 Aalborg SV

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://agrinord.dk/farm-jobs?hr=show-job/150778&linkref=112432&locale=da_DK

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5845809

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet