Bliv Teamleder hos Nordturn Maskinfabrik - Skab udvikling og kvalitet i en hurtigt voksende virksomhed

Profilbillede
dato

Er du Industritekniker - med et godt overblik og lysten til at tage ansvar? - så har du muligheden for et spændende job som Teamleder hos Nordturn Maskinfabrik i Dronninglund.

Du tilbydes et job på en arbejdsplads, hvor ambitioner og kvalitet går hånd i hånd med glæden over at møde ind.

Nordturn Maskinfabrik har siden opstarten sat baren højt og er i dag bredt anerkendt for deres kompetencer inden for langdrejning, automatdrejning og fræsning. Derudover har de lagerløsninger for deres kunder, og i det hele taget arbejder de innovativt og med et ønske om at gøre tingene en lille smule bedre hver dag - til gavn for kunderne.

Der er ikke langt fra tanke til handling, Derfor forventer de, at du er nysgerrig og idéskabende i forhold til arbejdsgange og processer. Du vil indgå i et team af kompetente og dygtige kollegaer, der alle brænder for deres arbejde og de projekter virksomheden laver - og du vil derfor sjældent stå alene.

Om jobbet og dine kompetencer

Stillingen er fast og på 37 timer, hvor du vil blive en del af den medarbejderstyrke, der har ansvar for opstilling, programmering og optimering af maskinerne.

Din opgave bliver at koordinere og planlægge aktiviteterne i din afdeling. Fra produktion til optimeringsprojekter får du lov at tage de beslutninger, der får det hele til at køre - og det både trives du med og er god til. Du motiveres af at være en del af holdet, syntes det er fedt når alt og alle lykkes med at komme i mål, og du har et drive, der løfter hele medarbejderstaben op til næste niveau.

Samtidig med ovenstående er det vigtigt, at du kan lide at arbejde med løbende forbedringer, herunder både lean-værktøjer som 5S, men også procesforbedringer på maskinerne. Med andre ord er du velkendt med værdiskabende tid og sætter en ære i at maksimere denne for at højne outputtet.

Sidst men ikke mindst vil du indgå i ledergruppen på virksomheden, og derfor vil du være en del af de løbende ledermøder både i og uden for huset, hvor du er med til at tage de rigtig spændende beslutninger.

Du tilbydes

Det er muligvis dig Nordturn søger, hvis du vil være en del af en virksomhed der:

  • Beskæftiger sig med automatdrejning og fræsning
  • Arbejder med den nyeste teknologi og maskiner
  • Har fokus på kvalitet, engagement og udvikling

Du får du et spændende job i en virksomhed i konstant vækst og udvikling, hvor der er plads til at du kan præge din egen stilling på den lange bane. Du bliver del af en flad organisation med kort vej fra tanke til handling - og der er gode muligheder for både personlig og faglig udvikling. Sidst, men absolut ikke mindst, tilbydes du et fantastisk arbejdsmiljø med et sublimt team.

Løn; Absolut konkurrencedygtig løn med sundhedsforsikring og pension

Klik på "Søg stillingen" til højre, hvis du ønsker at komme i betragtning til dette job. Når du klikker på linket føres du automatisk over i MatchMinds system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades. Vi får automatisk besked, når materialet er uploadet. Det er vigtigt, at du følger denne fremgangsmåde, idet vi på denne måde kan tilbyde en langt bedre sikkerhed og dermed højere beskyttelse af dine personoplysninger, end hvis du eksempelvis sender dokumenterne i en usikret e-mail. Vi har ligeledes brug for dit samtykke til bl.a. at dele dine oplysninger med den virksomhed, vi rekrutterer på vegne af, og dette kan vi sikre ved, at du benytter ovennævnte fremgangsmåde.

Nordturn Maskinfabrik blev stiftet i 2011 af Lasse Gadensgaard. Maskinfabrikken blev grundlagt med det formål at automatisere den danske og internationale produktion – samtidig med et ønske om at være konkurrencedygtige på landsplan såvel som verdensplan.

Siden stiftelsen har Nordturn haft medvind i sejlene. De har i dag 23 ansatte på tværs af diverse ansvarsområder og arbejdsopgaver.

Nordturn Maskinfabrik råder over 28 højt automatiserede drejebænke/fræsere. Maskinerne er hver især udstyret med stangladere, robotter og ladeborde, så produktionen kan foregå 100% automatisk. Herudover er der savecenter, fuldautomatisk vaskeanlæg, montageafdeling samt pluklager med færdigvarer.

Dygtige og specialuddannede medarbejdere, den store maskinpark og deres nordjyske tilgang til opgaverne – koblet med en kæmpe knowhow om alle processerne, giver en lang række fordele for kunderne.

Se mere på: www.nordturn.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Brønderslev Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

MatchMind A/S, Gasværksvej, 9000 Aalborg

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6056690

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet