Ungt team på toppen af boligmarkedet i Dronninglund

Foto: Home Dronninglund.
Profilbillede
dato

Stærkt sammenhold, lokal forankring og synlighed på de sociale medier har fået Home i Dronninglund og Hals fra bunden til toppen af boligmarkedet. 

Home Dronninglund og Home Hale er klassiske ejendomsmæglerforretninger. Set udefra.
De arbejder både indenfor og udenfor kontoret med opgaver som vurderinger, udarbejdelse af salgsopstillinger, fremvisninger samt opfølgning og forhandlinger, men dykker man ned i de to forretninger, er der mere til dem end som så.

Mark Holm frost overtog de to Home-forretninger den 1. marts 2018. 
Dengang lå de på bunden af boligmarkedet.

Meget er sket siden, og i perioden fra 2019 til 2020 havde forretningen i Hals en stigning i antallet af solgte boliger på hele 300 procent. 
Succesen er fortsat, og i midt juli 2021 kunne de også bryste sig af titlen som markedsledere i Dronninglund.

De har altså taget turen fra bunden til toppen af boligmarkedet på ganske få år.

”Jeg tror, at vores succes skyldes det stærke sammenhold, som vi har i de to forretninger. Men også vores tilknytning til lokalområdet og synlighed på de sociale medier,”
fortæller indehaver og ejendomsmægler Mark Holm Frost.

Ung holdånd 
Mark Holm Frost driver de to Home-forretninger med Marc Cato Christensen ved sin side. 
I en alder af 31 år kan Mark Holm Frost allerede skrive 10 års mæglererfaring på CV’et, og Marc Cato Christensen kan med sine 26 år skrive både daglig leder og
salgschef hos Home Hals på CV’et sammen med seks års brancheerfaring. 

For dem er der ingen tvivl om, at det unge team er en af forretningens styrker.

”Vi har et fantastisk sammenhold både på kontoret og når vi har fri. Det gør os til en sammentømret enhed,” fortæller Marc Cato Christensen, og Mark Holm Frost tilføjer, at teamet i de to forretninger er et af de yngste i Home-kæden på landsplan. 

På kontoret holder de daglige, ugentlige og månedlige møder, hvor de vender de nye emner, salgsopstillinger og forløb samt hverdagens opgaver og oplevelser.
Sammenholdet og de mange møder sikrer, at kommunikationen altid er i top i de to forretninger.

"Når vi holder så mange møder, så er det for at sikre, at vores kunder får den bedste oplevelse,
uanset hvem de får fat i, når de ringer til en af forretningerne,” forklarer Marc Cato Christensen. 

På den måde er alle i teamet altid klar over, hvad der foregår i de to forretninger. Det sikrer, at kunderne føler sig set og hørt, og at de føler sig i trygge hænder under hele købs- eller salgsprocessen.

Lokal erfaring
Når kunderne møder de to Home-forretninger, oplever de både et ungt team, som ikke er bange for nytænkning, men som samtidig har stor erfaring og tæt forbindelse til lokalområdet.

En tilknytning, der tydeligt ligger deres hjerte nært.

Mark Holm Frost er født og opvokset i Hals og har gået på gymnasiet i Dronninglund, så det er svært at finde nogen, der er mere lokal end ham, til at drive de to forretninger. 
Marc Cato Christensen er opvokset i Gandrup og har også et udbredt kendskab til lokalområdet. 

”Kunderne sætter stor pris på vores viden om lokalområdet, men vi kender det jo også lige så godt som vores egen bukselomme,” griner de to Home-mæglere.  

Forretningerne adskiller sig fra deres konkurrenter ved at have en både aktiv og synlig tilstedeværelse på de sociale medier. 
Begge Home-forretninger har deres egen Facebookside, som de selv producerer indhold til, og som også har fokus på lokalområdet og det lokale marked. 

Live Åbent Hus
På Home Dronninglunds Facebookside kan du helt eksklusivt komme til Live Åbent Hus - et tilbud, som ikke findes hos andre lokale mæglere, og som er en innovativ og nytænkende måde at nå ud til kunderne på. 

”Det kræver planlægning for kunderne at skulle på fremvisning, især hvis der er flere boliger, som man gerne vil se. 

Det problem vil vi gerne forsøge at løse ved at tilbyde Live Åbent Hus,” fortæller Mark Holm Frost, som uddyber, at kunderne på den måde kan være med hjemme fra stuen og stille spørgsmål undervejs i udsendelsen.
Konceptet med Live Åbent Hus understreger også, at Home Hals og Home Dronninglund ikke går på kompromis med deres værdier om at hjælpe deres kunder med at komme godt på plads i boliglivet.

Læs mere om, hvad Home Dronninglund kan gøre for dig på deres hjemmeside

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Home Dronninglund