Udfold dine overlevelsesevner i lokalområdet

Profilbillede
Katrine Padkjær Petersen

Nu har du mulighed for at komme på en spændende “overlevelsestur” i dit lokalområde, når Outnature afholder eventet Outdoor For Alle.

Eventet løber af stablen på søndag den 1. august og er en fire timers lang vandretur kombineret med et lærerigt friluftskursus. Du kommer med Outnature ud i naturen, hvor du vil lære forskellige outdoor-kompetencer gennem spændende formidling fra den dygtige instruktør.

Du kan enten deltage i eventet alene eller sammen med familie eller venner. Lige meget hvad, bliver du klædt på og får inspiration til selv at komme i gang med vandring og friluftsliv. Du kommer blandt andet til at lære forskellige teknikker til at bygge og starte et bål, hvordan man bruger økse og kniv, hvordan man opsætter telt og hængekøje og meget mere.

Turen starter kl. 10.00 ved Lunken Naturskole i Brønderslev og slutter kl. 14.00. Outnature medbringer alt nødvendigt udstyr, så du skal blot have praktisk tøj med til dagen.

Skynd dig at tilmelde dig med det samme, da der er et begrænset antal pladser. Du kan tilmelde dig her, hvor du også finder priser og mere praktisk information om eventet.

Føler du, at heldet er med dig, kan du også deltage i konkurrencen om billetter på Dronninglund Turistforenings Facebookside

Kilde: Redaktionen