Startede kreativ virksomhed efter mange års erfaring - nu laver hun personlige løsninger til private og erhverv

Foto: Efter 10 års dedikeret indsats i skiltebranchen besluttede Marianne Mølgaard Sund, at det var tid til at tage skæbnen i egne hænder.
Profilbillede
dato

I Dronninglund finder man en unik og kreativ virksomhed, der har gjort sig bemærket inden for design og skilteteknik, nemlig Mølgaard Design, der blev startet af Marianne Mølgaard Sund i 2022.

Efter 10 års dedikeret indsats i skiltebranchen besluttede Marianne Mølgaard Sund, at det var tid til at tage skæbnen i egne hænder. Med en passion for design og et lille værksted som hobby, blev grundstenen lagt til Mølgaard Design.

"Det greb om sig," forklarer Marianne, der nu leder virksomheden med erfaring, kreativitet og dedikation.

Bredt spektrum af løsninger til private og erhverv
Mølgaard Design skiller sig ud ved at tilbyde en omfattende palet af designløsninger. Fra klassiske produkter som visitkort, flyers, og plakater til mere komplekse opgaver som skilte, bannere, beachflag, pyloner og facadeskilte, er virksomheden parat til at imødekomme ethvert behov.

Derudover tilbyder de også design af logoer og påsætning af CVR-numre på biler.

"Vi lover ikke mere, end vi kan holde, men vi står for god service og har mange års erfaring. Vi gør din idé til virkelighed, og mangler du idé, kan vi også hjælpe med det," siger Marianne.

Mølgaard Design er ikke kun en leverandør af grafiske løsninger, men også en kreativ partner, der hjælper med at forme og realisere klienternes visioner.


Giv dine ting et personligt præg
En af de unikke aspekter ved Mølgaard Design er deres evne til at levere skilte med personlig præg.

Uanset om det er et sølv- eller guldbryllupsskilt, en roll-up af konfirmanden eller tryk på tøj som arbejdstøj, T-shirts eller babytøj, er Mølgaard Design klar til at give ethvert projekt en særlig og personlig dimension.

Selvom Mølgaard Design har hjemme i Dronninglund, når deres kreative løsninger også ud over byens grænser.

For at udforske Mølgaard Designs mangfoldige designmuligheder og få mere information om deres tjenester, kan du besøge deres Facebookside eller hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Mølgaard Design