Oplev Voergård Slots historie og mystik

dato

Tag med på en fascinerende rejse gennem Voergård Slots historie med både dag- og aftenrundvisninger. Fra mandag den 14. oktober til fredag den 18. oktober 2024 kan du opleve både de spændende historier om slottets tidligere ejere og de mystiske spøgelseshistorier, der omgiver stedet.

Voergård Slot byder på en række unikke rundvisninger, hvor du kan dykke ned i slottets rige historie. Hver dag kl. 11:00 kan besøgende deltage i en guidet tur, der afslører de mange fortællinger om slottet, dets ejere, og de berømte spøgelser, der siges at hjemsøge stedet.

Historiske rundvisninger

På de daglige rundvisninger vil en kompetent guide føre grupper på op til 25 personer gennem de overdådige saloner og præsentere den imponerende samling af kunst og antikviteter. Her hører du om biskoppen Stygge Krumpen, den berygtede adelsdame Ingeborg Skeel og Grev Ejnar Oberbech Clausen, der bragte en stor fransk samling til slottet.

Rundvisningerne er på dansk, men der tilbydes oversættelser til tysk, fransk og engelsk for udenlandske gæster. Vær opmærksom på, at turen ikke er egnet for kørestolsbrugere eller stærkt gangbesværede på grund af de mange trapper.

Stemningsfulde aftenrundvisninger

For dem, der ønsker at opleve slottet i et andet lys, er der også aftenrundvisninger den 16. og 17. oktober kl. 19:00. Disse ture foregår i stearinlysets skær og fokuserer på de myter og legender, der omgiver Ingeborg Skeel. Denne særlige oplevelse er ikke egnet for små børn.

Det er vigtigt at møde op i god tid, da rundvisningerne starter præcist, og der er ingen mulighed for at komme ind efter starttidspunktet.

Praktisk information
Datoer: Mandag 14. oktober til fredag 18. oktober 2024
Tidspunkter: Daglige rundvisninger kl. 11:00; Aftenrundvisninger den 16. og 17. oktober kl. 19:00
Sted: Voergård Slot, Voergård 6, Flauenskjold, 9330 Dronninglund
Målgruppe: Alle
Bemærk: Rundvisninger kræver billet til et specifikt tidspunkt



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut