Nordjyllands Politi: Seneste nyt fra Dronninglund - mandag den 15. marts

Profilbillede

Dronninglund er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Stor kontrol af varebiler førte til adskillige sager


Tungvogncenter Nord ved Nordjyllands Politi foretog sammen med Østjyllands Politi, SKAT og Arbejdstilsynet en målrettet kontrol mod varebiler i og omkring Århus. Der blev i alt kontrolleret 180 varebiler i løbet af onsdag d. 10. marts og torsdag d. 11. marts 2021.
Læs mere på politi.dk

 

Bachs legat opløses – søg nu


Via Nordjyllands Politi har man i mange år kunnet søge midler via Bachs legat, hvis man er syg og bosat i Aalborg Kommune. Nu er det slut. Legatet opløses ved uddeling i 2021 og eventuelt 2022. I forbindelse med opløsningen vil hele kapitalen blive uddelt over maksimalt 3 år. Det giver bestyrelsen mulighed for at uddele mærkbare beløb til ansøgerne.
Læs mere på politi.dk

 

Aflever din peberspray i Nordjyllands Politis ekspeditioner


Siden 1. januar 2019 har man lovligt kunnet købe en peberspray til selvforsvar i eget hjem. Men fra den 1. februar 2021 rulles ordningen tilbage – og som borger kan man frem til den 31. marts 2021 aflevere sin peberspray hos Nordjyllands Politi.
Læs mere på politi.dk

 

Dronninglund – narkopåvirket bilist anholdt


Da to betjente fra Nordjyllands Politi førte patruljevogn ad Donstedvej i Dronninglund, lagde de mærke til to personer, som stod foran en parkeret personbil. Begge personer så ud til at være nervøse ved politiets tilstedeværelse.

Og dét vakte mistanke hos betjentene.

Politiet vendte derfor patruljevognen for at henvende sig til de mistænkelige personer. Samtidig havde vedkommende dog sat sig ind i deres køretøj og var nu på vej væk fra stedet. Politiet standsede dog hurtigt bilen til kontrol på udramatisk vis fredag den 12. marts om formiddagen.

Det viste sig, at der var tale om 40-årig bilist. Vedkommende så ud til at være både urolig og nervøs i forbindelse med kontrollen. Betjentene instruerede derfor bilisten i at deltage i en narkometertest.

Og ganske rigtigt – testen gav udslag for, at bilisten tilsyneladende var påvirket af cannabis, amfetamin og methamfetamin. Betjentene sigtede og anholdt derfor bilisten for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer.

Politiet ransagede derefter bilen og visiterede både føreren og passageren grundet mistanke til besiddelse af euforiserende stoffer. Betjentene fandt dog intet af politimæssig interesse.

Den sigtede fik udtaget en blodprøve som bevismateriale i sagen.

 

Alle spiritus- og narkobilister tilbydes hjælp

Når Nordjyllands Politi sigter en person for overtrædelse af færdselslovens §§ 53-54, vil vedkommende blive tilbudt en uforpligtende samtale med en rusmiddelrådgiver.
Læs mere på politi.dk

 

Hjørring – bilist fik klip i kortet for at køre for stærkt


Fredag den 12. marts kom en 37-årig bilist kørende ad Halvorsmindevej i Hjørring, da vedkommende blev blitzet i en færdselskontrol. Til trods for, at man på strækningen kun må køre 50 km/t, blev bilisten målt til at køre 73 km/t. Hastighedsovertrædelsen medførte et klip i kortet samt en bøde på 2.500 kr.

 

Gistrup – havetraktor og rød ATV stjålet


Et indbrud fandt sted på Gunderupvej i Gistrup mellem fredag den 12. marts kl. 12:00 og lørdag den 13. marts kl. 12:00. En ukendt gerningsmand klippede hængelåsen op til et udhus, hvorefter man bl.a. stjal en havetraktor og en rød ATV. 

 

Har du set mistænkelig færden på Gunderupvej i Gistrup? Kontakt politiet på tlf. 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Biersted – indbrud i værksted


Mellem søndag den 7. marts kl. 16:00 og søndag den 14. marts kl. 17:25 fandt et indbrud sted på Biersted mosevej i Biersted. Døren til et værksted på adressen blev brudt op med et koben, hvorefter indbrudstyven stjal diverse former for elværktøj.

 

Har du set mistænkelig færden i Biersted? Kontakt politiet på tlf. 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi
Flere artikler