Nordjyllands Politi: Seneste nyt fra Dronninglund - mandag den 12. april

Profilbillede

Dronninglund er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Dronninglund – bilist uden førerret sigtet for spirituskørsel


Da to betjente fra Nordjyllands Politi førte patruljevogn ad Voergårdsvej i Dronninglund fredag den 9. april om natten, lagde de mærke til en bil, der kørte foran dem. Ved hjælp af patruljevognens IT-system kunne betjentene se, at ejeren af bilen var frakendt førerretten til personbil.

Politiet standsede derfor bilisten til kontrol.

Føreren af bilen viste sig at være identisk med ejeren, en 53-årig mand. En dåseøl stod åben i bilens midterkonsol, hvilket vakte mistanke til påvirket kørsel. Betjentene instruerede derfor bilisten i at deltage i en alkometertest. En test, som gav udslag for, at bilisten tilsyneladende havde indtaget spiritus i sådan et omfang, at hans promille var over den lovlige grænse på 0,5.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for spirituskørsel samt kørsel uden førerret, hvorefter betjentene kørte den sigtede til skadestuen. Her udtog man en blodprøve som bevismateriale i sagen.

 

Aars – spiritusbilist anholdt


Fredag den 9. april om eftermiddagen kom en bilist kørende ad Assersvej i Aars, da en patruljevogn signalerede til vedkommende, at de skulle holde ind til siden. Politiet havde besluttet sig for at udføre kontrol med bilisten af rutinemæssige årsager.

En udåndingstest blev udført med føreren, en 55-årig mand. Desværre for bilisten gav testen udslag for, at han tilsyneladende var påvirket af spiritus i sådan en grad, at hans promille var over den lovlige grænse på 0,5.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for spirituskørsel. Man udtog senere en blodprøve som bevismateriale i sagen.

 

Alle spiritus- og narkobilister tilbydes hjælp

Når Nordjyllands Politi sigter en person for overtrædelse af færdselslovens §§ 53-54, vil vedkommende blive tilbudt en uforpligtende samtale med en rusmiddelrådgiver.
Læs mere på politi.dk

 

Frederikshavn – narkopåvirket bilist anholdt


Politiet standsede en bilist til kontrol på Skagensvej i Frederikshavn fredag den 9. april om aftenen. Bilisten, en 42-årig mand, blev her instrueret i at deltage i en narkometertest grundet mistanke til påvirket kørsel.

 

Og ganske rigtigt – testen gav udslag for, at bilisten tilsyneladende var påvirket af cannabis under kørsel.

 

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for kørsel under påvirkning af euforiserende stoffer. Den sigtede blev derefter kørt til skadestuen, hvor man udtog en blodprøve som bevismateriale i sagen.

 

Brønderslev – indbrud i bolig


Et indbrud fandt sted på Kattegatsvej i Brønderslev søndag den 11. april kl. 01:33. Indbrudstyven slog til ved at bryde et vindue op med et koben, hvorefter man bevægede sig rundt i et badeværelse og et soveværelse i boligen. Der er pt. ikke overblik over den stjålne genstande i forbindelse med indbruddet.

 

Har du set mistænkelig færden på Kattegatsvej i Brønderslev? Kontakt politiet på tlf. 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Brønderslev – bærbar PC og smykker stjålet ved indbrud i bolig


En bærbar PC, et armbåndsur og diverse smykker – dét var blandt de stjålne genstande, da et indbrud fandt sted på Høgevej i Brønderslev søndag den 11. april kl. 01:00-03:42. En ukendt gerningsperson fik adgang til adressen på ukendt vis, hvorefter man gennemrodede huset for værdier. Indbrudstyven forlod gerningsstedet ad en terrassedør.

 

Har du set mistænkelig færden på Høgevej i Brønderslev? Kontakt politiet på tlf. 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi