Nordjyllands Politi: Seneste nyt fra Dronninglund - fredag den 26. marts

Profilbillede

Dronninglund er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Rigspolitiet – Sidste chance for lovligt at aflevere peberspray


Siden 1. februar 2021 har man haft mulighed for lovligt at aflevere peberspray, og på landsplan har vi indtil nu modtaget 1.117 peberspray. Man kan stadig nå at indlevere på et af politiets afleveringssteder, dog skal det gøres senest den 31. marts 2021.
Læs mere på politi.dk

 

Aalborg SØ – kokain konfiskeret fra narkopåvirket bilist


”Ejeren af den bil der er frakendt førerretten.”

Sådan lød meldingen fra den ene betjent i patruljevognen til den anden, da de patruljerede ad Egnsplansvej i Aalborg SØ torsdag den 25. marts om aftenen. Årsagen var, at de netop havde slået en nummerplade op i patruljevognens indbyggede IT-system. 

Og derfor standsede de hurtigt bilen foran dem til kontrol.

Det viste sig, at føreren af bilen var en 31-årig mand. Ikke køretøjets ejer, men i stedet en bekendt. Betjentene lagde hurtigt mærke til, at manden virkede nervøs. Han famlede tilsyneladende med et eller andet bag ved bildøren, uden for betjentenes synsfelt. Og dét vakte mistanke – specifikt til narkopåvirket kørsel.

En narkometertest senere blev betjentenes mistanke bekræftet – bilisten var tilsyneladende påvirket af kokain. Adspurgt erkendte bilisten at have indtaget kokain tidligere på dagen. Forud for visitation fremviste bilisten selv en mindre pose med ca. 3 gram kokain, som politiet konfiskerede. Der blev ikke fundet andet af politimæssig interesse i forbindelse med hverken visitation eller ransagning.

Politiet sigtede og anholdt bilisten for narkopåvirket kørsel samt brud på lov om euforiserende stoffer. En blodprøve blev efterfølgende udtaget på sygehuset som bevismateriale i sagen.

 

Alle spiritus- og narkobilister tilbydes hjælp


Når Nordjyllands Politi sigter en person for overtrædelse af færdselslovens §§ 53-54, vil vedkommende blive tilbudt en uforpligtende samtale med en rusmiddelrådgiver.
Læs mere på politi.dk

 

Als – indbrud i sommerhus


Mellem tirsdag den 23. marts kl. 15:00 og torsdag den 25. marts kl. 10:00 fandt et indbrud sted på en adresse i Als. En ukendt gerningsmand brød en terrassedør op – formodentlig med et koben – hvorefter man blandt andet stjal to sølvfarvede vaser.

 

Har du set mistænkelig færden i Als? Kontakt politiet på tlf. 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer. 
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Dronninglund – indbrud på landejendom


Diverse spiritusflasker – dét var blandt de stjålne genstande, da et indbrud fandt sted på Ulstedvej i Dronninglund mellem onsdag den 24. marts kl. 15:00 og torsdag den 25. marts kl. 02:30. En ukendt gerningsmand knuste ruden i en hoveddør, hvorefter man gennemrodede husets stue for værdier.

 

Har du set mistænkelig færden på Ulstedvej i Dronningland? Kontakt politiet på tlf. 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.
Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi
Flere artikler