Nordjyllands Politi: Seneste nyt fra Dronninglund - fredag den 11. juni

Profilbillede

Dronninglund er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Dusør fra politiet: røver anholdt pga. to unge vakse vidner


Emilie Agesen og Mathias Nordborg modtog tirsdag den 8. juni en dusør fra Nordjyllands Politi i Himmerland for deres snarrådige indsats som vidner til et røveri i 9670 Løgstør.
Læs mere på politi.dk

 

Seks personer anholdt i større politiaktion


Betjente fra Nordjyllands Politi er i løbet af d. 10. juni 2021 skredet til anholdelse af seks personer, som man mistænker for at stå bag et alvorligt overfald på en taxachauffør i det sydøstlige Aalborg d. 30. maj 2021. Flere ventes anholdt.
Læs mere på politi.dk

 

Færrest indbrud: fire nordjyske kommuner i top 10


Bor du i Nordjyllands politikreds, kan du glæde dig over at bo i landsdelen med færrest indbrud – fraset Bornholm. Hele fire nordjyske kommuner er med på top 10’en over kommuner med færrest indbrud i 1. kvartal 2021.
Læs mere på politi.dk

 

Hjørring – knallertfører havde en promille over 0,5


Torsdag den 10. juni om formiddagen standsede to betjente fra Nordjyllands Politi en knallert til kontrol på Vestbanegade i Hjørring. Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man føreren af knallerten – en 56-årig mand – i at deltage i en alkometertest. En test, som desværre gav udslag for, at føreren havde indtaget spiritus i sådan en grad, at hans promille var over den lovelige grænse på 0,5.

Politiet sigtede og anholdt derfor føreren af knallerten for spirituskørsel. En blodprøve blev senere udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Alle spiritus- og narkobilister tilbydes hjælp

Når Nordjyllands Politi sigter en person for overtrædelse af færdselslovens §§ 53-54, vil vedkommende blive tilbudt en uforpligtende samtale med en rusmiddelrådgiver.
Læs mere på politi.dk

 

Aalborg – højlydt musik på Østre Anlæg til gene for nabolaget


”Der er en del, der spiller virkelig høj musik fra Østre Anlæg”.

Sådan lød anmeldelsen torsdag den 10. juni ved 22-tiden, da naboerne til Østre Anlæg i Aalborg var trætte af den dundrende bas fra en Soundboks, som en større gruppe festede med på stedet. En ledig patruljevogn i nærheden kørte derfor til Østre Anlæg, hvor man hurtigt fik kontakt til vedkommende, der var ansvarlig for Soundboksen. Efter en fornuftig dialog udviste man forståelse for anmeldelsen, hvorefter der hurtigt blev skruet ned for musikken. Patruljen runderede efterfølgende i området og kunne konstatere, at der faldt ro på efter deres snak med festens personer.

 

Fest med omtanke – husk at skrue ned, når det bliver sent

Det er forståeligt, at du fester. Det skal der også være plads til. Men husk at vise hensyn – både derhjemme og på offentlige områder. Naboerne er måske ikke lige så festglade sent om natten, som du er. Fest med omtanke, og husk at skrue lidt ned for musikken, når det bliver sent.

 

Er du selv udsat for musik til gene?

Før du ringer til politiet, så spørg festens personer, om de ikke nok vil skrue ned for musikken. En venlig henvendelse virker ofte, da de fleste sjældent er ude på at genere deres naboer.

Men virker en venlig henvendelse ikke, og fortsætter den høje musik – så kontakt politiet på tlf. 114. Servicecenteret er ved telefonen alle dage, døgnet rundt.

 

Gudumholm – indbrud i skur


Torsdag den 10. juni kl. 09:00-10:40 fandt et indbrud sted i et skur på Kildeparken i Gudumholm. En ukendt gerningsmand brød hængelåsen på skuret op, hvorefter man blandt andet stjal tre crossmaskiner, reservedele til crosser, en hjelm og tøj.

Har du set mistænkelig færden på Kildeparken i Gudumholm? Kontakt politiet på tlf. 114. 

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
 
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Dronninglund – værktøj stjålet fra parkeret varebil


Mellem onsdag den 9. juni kl. 22:00 og torsdag den 10. juni kl. 07:00 fandt et tyveri sted på Irisvej i Dronninglund, hvor en ukendt gerningsmand skaffede sig adgang til en parkeret varebil. Blandt de stjålne genstande var diverse former for værktøj – en Dewalt skruemaskine, en Dewalt slagbormaskine, en Dewalt vinkelsliber, m.v.

Har du set mistænkelig færden på Irisvej i Dronninglund? Kontakt politiet på tlf. 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi