M2-BYG leverer kvalitetshåndværk med omtanke for det dronninglundske bybillede

Foto: M2-BYG. Ejer, Martin Juul Wulff
Profilbillede

Byggefirmaet med hjemstavn i det østlige Vendsyssel står bag solidt, dansk håndværk og har gjort det de seneste fire årtier.

De mange års erfaring med alt, inden for entreprenør-, kloak-, murer- og tømrerarbejde samt totalentreprise og nybyggeri betyder, at ejer- og bygningskonstruktør, Martin Juul Wulff, altid sikrer sine kunder gode, skræddersyede løsninger.

Ejeren overtog firmaet i januar 2015, og sammen med sin kollega, Jacob Krogh, der også er bygningskonstruktør, står han for den daglige ledelse af firmaet, der omfatter 30 ansatte.

Det store team hos M2-BYG består af både murere, tømrere og jord- og betonarbejdere, og firmaet spænder bredt og kan varetage mange forskellige opgaver.

”Vi kan lave det meste, alt fra mindre badeværelsesrenoveringer til større hoved- og totalentrepriser,” fortæller Martin Juul Wulff. 


Foto: M2-BYG // Udearealerne ved Dronninglund Kunstcenter får en opgradering 

Spørger man ejeren, findes der ikke en opgave, der er hverken for stor eller for lille til deres byggefirma.
De varetager både opgaver for privatpersoner, virksomheder, boligforeninger og institutioner, men fælles for kunderne er, at det netop er deres interesser og ønsker, der altid står i fokus.

”Vi sætter en ære og stolthed i det, vi laver og det, vi leverer,” tilføjer ejeren.

M2-BYG står bag en lang række, større projekter gennem tiden, og her kan vi blandt andet fremhæve luksusboligerne ”Bella Vista” i Nibe, et større belægningsarbejde i Nørresundby samt forpladsen- og skulpturgangen ved Dronninglund Kunstcenter.

Disse repræsenterer blot et udpluk af de tidligere, større byggeprojekter, M2-BYG står bag. Dem kan du se mange flere af på linket her, hvor du også finder en masse andre eksempler på alle de ydelser, de tilbyder.

Sønnen overtog firmaet  

Historien om M2-BYG strækker sig helt tilbage til 1977, hvor Martins far, der var murermester, startede firmaet.
Sidenhen er firmaet vokset, og der er kommet både tømrere og jord- og betonarbejdere til.

Et gennemgående træk ved firmaets udvikling er, at der alle dage har været et stort fokus på at bidrage til Dronninglunds byudvikling.
Vækst, fremgang og udvikling i byen står øverst oppe, blandt byggefirmaets visioner.


Foto: M2-BYG // Byggeprojekt - skulpturgang med støbte plinte udført på Dronninglund kunstcenter

M2-BYG er et vaskeægte familiefirma. Selv blev Martin udlært som murer i 2002, efter han havde været i lære hos sin far. Senere blev han uddannet bygningskonstruktør, inden han i 2015 overtog firmaet.

”Det føltes helt naturligt for min far og jeg, at det var mig, der skulle overtage firmaet og dermed foretage et generationsskifte,” fortæller Martin Juul Wulff.

Visionen er endnu den samme hos M2-BYG, og sammen med sit team, forsøger Martin fortsat at bidrage til væksten i Dronninglund by og opland.

”Vi har for nyligt lavet en masse byggegrunde med udstøbninger, som er et tegn på, at byen vokser, og at der flytter flere til. Det er skønt at kunne bidrage til det, og det er en god udvikling, vi ser,” tilføjer ejeren af M2-BYG.

    
Foto: M2-BYG // Klar til at starte nyt tagprojekt op efter brand i seks lejligheder

Foruden Martins bidrag til lokalsamfundet på det entreprenørmæssige plan, har Martin også en del lærlinge ansat hos sit firma, som er ved at uddanne sig.

”Vi ynder at have omkring fire lærlinge fast. Det er vigtigt, at vi får udlært nogle nye, og vi sætter en stolthed i også at bidrage til samfundet på den måde,” fortæller han. 

Ikke alene bidrager Martin og M2-Byg til lokalsamfundet og leverer topkvalitet inden for alle grene af håndværk, men det er også vigtigt for ham, at hans ansatte er glade og trives i firmaet.
Martin mener, at et godt arbejdsmiljø er vigtigt, præcis ligesom, at der skal være god stemning blandt de ansatte.

”Vi plejer normalt at afholde nogle forskellige arrangementer om året, blandt andet sommerarrangementer, men det er længe siden, vi har gjort det nu, på grund af corona. Det kunne vi godt trænge lidt til igen. Men humøret og kammeratskabet er stadig i top blandt kollegerne, og det er vi rigtig glade for,” afslutter Martin Juul Wulff.

Du kan se og læse mere om M2-BYG på deres Facebookside her eller hjemmesiden her.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: M2-BYG ApS // Martin Juul Wolf
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emil Vincent Jensen evj@vores-mediehus.dk