Lokalt, nordjysk firma har stået for naturlig fluebekæmpelse i over tre årtier

I dag driver Tannie virksomheden i samarbejde med sin datter Tina Andersen og svigersøn Søren Bøgelund Nielsen. (Foto: Miljøfluen)
Profilbillede
dato

Selvom Miljøfluen har sine rødder i Gandrup, så har virksomheden siden starten udviklet sig til at betjene kunder i hele landet, og store dele af Europa.

Miljøfluen blev etableret tilbage i 1993 af Thomas Olesen, der havde en vision om at levere effektive løsninger til landmænd i Danmark og senere Europa ved at udnytte naturens egne kræfter.

Thomas, der også ejede en fiskeforarbejdningsfabrik i Gandrup, fik ideen til Miljøfluen efter at have hørt om succesfuld brug af gyllefluer i Tyskland.

Gyllefluens larver viste sig at være yderst effektive til at bekæmpe staldfluer ved at spise andre fluers larver. Med denne indsigt begyndte han produktionen af gyllefluer og snyltehvepse i speciallavede lokaler i Gandrup.

Tannie Andersen har drevet Miljøfluen i 30 år - siden 2010 i Try ved Dronninglund
Tannie Andersen var allerede ansat hos Thomas Olesen i forbindelse med fiskefabrikken, men kom til at spille en central rolle i opbygningen af Miljøfluens koncept og udbredelse. I 2003 overtog hun 50 % af virksomheden og i 2010 købte hun resten.

I dag driver hun virksomheden i samarbejde med sin datter Tina Andersen og svigersøn Søren Bøgelund Nielsen.

Siden opstarten i 1993 har Miljøfluen oplevet en konstant vækst i takt med, at danske landmænd har omfavnet konceptet med gyllefluer og snyltehvepse som en bæredygtig løsning på flueproblemer.

For at imødekomme den stigende efterspørgsel flyttede Miljøfluen i 2010 til nye og større faciliteter i Dronninglund.

I dag distribuerer virksomheden produkter til hele Danmark og betjener også store dele af Europa.


Miljøfluen specialiserer sig i produktion og distribution af gyllefluer og snyltehvepse, små nyttedyr, der naturligt er fjender af staldfluer (Foto: Miljøfluen)

Fluebekæmpelse med naturens hjælp
Miljøfluen specialiserer sig i produktion og distribution af gyllefluer og snyltehvepse, små nyttedyr, der naturligt er fjender af staldfluer.

De naturlige metoder minimerer behovet for giftstoffer i stalde og letter samtidig arbejdet med fluebekæmpelse i store områder.

Landmænd kan tegne abonnementer på gyllefluer og snyltehvepse, der passer til deres specifikke staldforhold. Nyttedyrene pakkes omhyggeligt og sendes ud til landmændene, der kan integrere dem i deres staldmiljø for at holde fluepopulationen i skak.

Miljøfluen har defineret klare værdier og en vision om at være landbrugets førende samarbejdspartner inden for fluebekæmpelse. Nøgleelementer i deres tilgang inkluderer prisvenlige løsninger, nem implementering, kvalitetsprodukter og fremragende kundeservice.


Tannie Andersen overtog 50% af virksomheden i 2003 og i 2010 købte hun resten (Foto: Miljøfluen)

Landmænd, der samarbejder med Miljøfluen, får ikke kun adgang til effektive og naturlige fluebekæmpelsesmetoder, men også til personlig konsulentstøtte.

Abonnementsmodellen, uden bindingsperiode, gør det let for landmænd at integrere Miljøfluens løsninger i deres drift.

Den særlige virksomhed, som Miljøfluen må siges at være, er derfor én vi godt kan være stolte af her i det nordjyske.

“Effektiv og miljørigtig fluebekæmpelse med gyllefluer og snyltehvepse. Bekæmp ild med ild - og fluer med fluer,” lyder budskabet fra Miljøfluen.

Du finder meget mere om Miljøfluen på deres Facebookside og hjemmeside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Miljøfluen