Kom på en sjov krible-krable-tur for hele familien

Profilbillede
Katrine Padkjær Petersen

Nu har du mulighed for at udforske naturen omkring Dorf Møllegård på en sjov og anderledes måde, når Danmarks Naturfredningsforening inviterer hele familien på krible-krable-tur i skovbunden. 

Turen foregår søndag den 1. august fra kl. 10.30 til kl. 13.00. Her kommer I med på en spændende tur omkring Møllesøen, hvor I går på opdagelse i naturens krible-krable-liv. I skal blandt andet se nærmere på dyre- og insektlivet i både skovbunden og i søen.

Dorf Møllegård skaber de perfekte rammer til en rolig familiedag med hygge, inspiration og sjov i naturen. I kommer blandt andet rundt i skoven, op ad bakkerne, over vandløbet og henover markerne ved søen. 

Undervejs stopper I op ved de små dyr, I støder på undervejs. Her vil I blandt andet møde biller, insekter, guldsmede og sommerfugle. I vil også komme til at se fisk, når I undersøger Møllesøen nærmere. 

Undervejs bliver I vejledt af Pernille Hald, der er naturguide hos Danmarks Naturfredningsforening. Turen slutter i gården, hvor I sammen ser nærmere på, hvad I har fanget.

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig, men man kan følge med i Facebookbegivenheden lige her, hvis man har lyst. Ellers skal man blot møde op på Storskovvej 39, 9330 Dronninglund.

Kilde: Danmarks Naturfredningsforening