Kærligheden til at være sammen med børn driver Heidis hverdag

Heidis Private Pasningsordning i Dronninglund er 'det frie valg' for dig (Foto: Privat)
Profilbillede

I et stort hus i udkanten af Dronninglund finder man Heidis Private Pasningsordning, hvor Heidi Bøye Rasmussen sætter en dyd i at passe børn med tryghed, omsorg og udeliv i højsædet.

Heide startede som privat børnepasser tilbage i 2004. Hendes kærlighed til børn var utroligt stor, og det var livsgivende for hende. Derfor blev et karriereskift nødvendigt for hende.

“Jeg startede med børnepasning, fordi jeg elsker at være sammen med børn og at se dem udvikle sig. At jeg kunne lave et sted hvor der er plads til at være, lave sjov og ballade, finde ro og fordybelse og masser af kærlighed. For mig var det et karriereskift fra kontor til børnepasning. Jeg savnede mere tid sammen med mine børn.”

Heidi fortæller at hun har et spændende job, som er fyldt med smil og glade dage. Som privat børnepasser planlægger hun helt selv, hvad dagene skal gå med - og her har hun fokus på at ramme bredt.

“Jeg sørger for en tryg og forudsigelig hverdag, hvor vi bl.a. bruger naturen meget. Vi klippe-klistrer, vi bager, maler, synger, danser og læser bøger. Det handler om at lære at bruge alle sine sanser,” understreger hun og fortsætter:

“Som privat børnepasser bestemmer man jo selv hvad dagene og tiden skal fyldes med. Vi har mere frihed. Det kan være en tur til stranden, i skoven eller i Zoo. Man skal også selv søge sine børn, for du er din egen arbejdsgiver. Du skal selv fastsætte hvilke ydelser du tilbyder i din pasningsordning, eksempelvis fleksible tider.”

Heidi lægger nemlig vægt på at hun er fleksibel, og at man bare kan lave aftaler hvis der skulle være afvigelser fra hendes sædvanlige åbningstid - 06:30-16:00.

“Der kan laves specielle aftaler udenfor normal åbningstid, i forbindelse med forældres “skæve” arbejdstider og lignende,” siger hun.

Selvom Heidi Bøye ikke går på kompromis med hendes børnepasning, så har hun måtte indse, at nogle ting ændrede sig siden starten. Sociale medier er nemlig blevet vigtige.

“Fra jeg startede og til nu, er der kommet meget mere socialt medie ind i hverdagen. Hjemmeside, Facebook og billeder bliver jo taget med telefon. Alt det havde jeg ikke noget af, da jeg startede.”

Du kan følge lidt mere med i dagligdagen ved Heidis Private Pasningsordning på hendes Facebookside.

Dette indhold er annoncørbetalt og er produceret i samarbejde med en annoncør.
Kilde: Heidis Private Pasningsordning
Mød redaktionen
Profilbillede
Mattias Sundroos ms@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Martin Johannes Madsen mjm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emilie Bjergegaard eb@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Schrøder Rasmussen ssr@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Emil Vincent Jensen evj@vores-mediehus.dk