Døgnrapporten i Dronninglund: torsdag den 30. december

Profilbillede

Dronninglund er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Hastighedssag førte til narko

Onsdag eftermiddag foretog en færdselspatrulje fra Nordjyllands Politi en hastighedsmåling på et køretøj.

Køretøjet kørte på den Nordjyske Motorvej ved Nørager. Køretøjet blev målt til at have kørt med en hastighed på mindst 154 km/t på trods af at højeste tilladte hastighed på stedet er 130 km/t. Køretøjet blev ”vinket ind” på rastepladsen ved Senhøj.

Efter at have kontaktet føreren, og indledningsvis sigtet ham for at have kørt for stærkt, tog hele sagen en helt anden drejning. Patruljen fattede mistanke til at føreren skulle være i besiddelse af narkotika og bilen ransaget. Ved ransagningen af bilen, blev der fundet ca. 95 gram hash. Hashen blev konfiskeret på stedet.

Føreren blev også fundet i besiddelse af et større pengebeløb, hvoraf han dog skyldte det meste til det offentlige. Han fik derfor lejlighed på stedet til at afvikle gæld til det offentlige. Politiet sørgede for at pengene blev inddraget og afleveret til de rette.

Føreren var påvirket af narko og i øvrigt frakendt retten til at køre bil. Der venter nu et retsligt efterspil.

 

Beruset knallertfører

Onsdag aften kl. 1934 ringede en anmelder på 112.

Anmelderen kunne oplyse, at en tydelig beruset mand kom kørende på sin knallert og kørte ind på Q8 tanken på Markedsgade i Hobro. Anmelderen holdt øje med manden, og da patruljen nåede frem sad han på en bænk.

Han blev alko testet, og den viste, at han havde en for høj promille til lovligt at kunne køre på knallert. Han blev anholdt, og der blev udtaget en blodprøve til endelig bestemmelse af promillen.

 

Store mængder fyrværkeri beslaglagt 

Nordjyllands Politi har ved to operationer beslaglagt store mængder af både lovligt og ulovligt fyrværkeri. Beslagene er sket på to adresser i henholdsvis Støvring-området og i Dronninglund. Læs mere her.

 

Mange henvendelser i grov voldssag – men mistænkt mangler stadig 

Nordjyllands Politi har siden d. 20. december 2021 offentligt efterlyst den 25-årige Johnny Engvart-Bufas Jensen, fordi politiet mistænker ham for at have deltaget i grov vold. Ring 114 med oplysninger. Læs mere her.

 

Yokohama Pneumatic Fender with tire net / Skibsfender bjærget ved Rødhus den 19. december 2021

Nordjylland Politi søger ejeren til en meget stor skibsfender beklædt med bildæk, der den 19. december 2021 drev i land ved Rødhus ud mod Skagerak. Læs mere her.

Åbningstider hos Nordjyllands Politis ekspeditioner mellem jul og nytår - læs dem her.Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi