Døgnrapporten i Dronninglund: onsdag den 3. november

Profilbillede

Dronninglund er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Øget fokus på ulovlig grænseoverskridende hundehandel

Nordjyllands Politis Dyrevelfærdssektionen vil fremover sigte flere købere af importerede hunde, hvis de ikke har registreret importen af hunden ved Fødevarestyrelsen.
Læs mere på politi.dk

 

Nordjyllands Politi ved grænsen – for dyrene

Dyrevelfærdssektionen ved Nordjyllands Politi deltog den 9., 10. og 11. oktober 2021 i en fælles europæisk kontrolindsats med fokus på organiseret ulovlig grænseoverskridende handel med hunde og truede dyr. Mere end 300 køretøjer blev kontrolleret.
Læs mere på politi.dk

 

Politiet indfører nattelivszone i Aalborg midtby

Fra den 4. november 2021 træder en nattelivszone i kraft i Aalborg midtby. Zonen omfatter bl.a. Jomfru Ane Gade. Idømmes man et forbud mod at deltage i nattelivet, må man ikke færdes eller opholde sig i nattelivszonen om natten.
Læs mere på politi.dk

 

Politigarantier på fire kriminalitetsområder træder i kraft

Fra d. 1. november 2021 træder de såkaldte politigarantier i kraft i landets politikredse, herunder i Nordjyllands Politi. Politigarantier er en slags ’kontrakt’ mellem borger og politi om, hvad man som borger kan forvente af politiet på udvalgte områder. Politigarantierne er indført på fire sagsområder.
Læs mere på politi.dk

 

Hjørring – amfetamin-påvirket bilist anholdt

Tirsdag den 2. november om morgenen standsede politiet en bilist til kontrol på Ulvegravene i Hjørring. Føreren af bilen – en 27-årig mand – viste sig at være frakendt førerretten til personbil. 

Derudover vakte han mistanke til påvirket kørsel, hvorfor man instruerede ham i at deltage i en narkometertest. Og desværre for bilisten gav testen udslag for, at han tilsyneladende havde indtaget amfetamin forud for kørslen. 

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel samt kørsel i frakendelsestiden. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen.

 

Alle spiritus- og narkobilister tilbydes hjælp

Når Nordjyllands Politi sigter en person for overtrædelse af færdselslovens §§ 53-54, vil vedkommende blive tilbudt en uforpligtende samtale med en rusmiddelrådgiver.
Læs mere på politi.dk

 

Svenstrup – spiritusbilist anholdt

Tirsdag den 2. november om eftermiddagen standsede politiet en bilist til kontrol på Hobrovej i Svenstrup – hvilket fik konsekvenser for bilisten.

Betjentene fattede nemlig mistanke til, at bilisten – en 62-årig kvinde – muligvis var påvirket af spiritus. En alkometertest blev derfor udført. Og ganske rigtigt; det viste sig, at bilisten tilsyneladende havde indtaget spiritus i sådan et omfang, at hendes promille var klart over den lovlige grænse på 0,5.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for spirituskørsel.

 

Hobro – to personbiler kolliderede i vejkryds

Tirsdag den 2. november om aftenen fandt et færdselsuheld sted i krydset mellem Randersvej og Søndre Ringvej i Hobro, hvor to personbiler kolliderede. Part 1 – en 40-årig bilist – forsøgte her at foretage et venstresving, hvor han kørte ud foran part 2 – føreren af en anden personbil.

Heldigvis kom ingen personer til skade i forbindelse med uheldet. Begge køretøjer modtog dog materielle skader. Den 40-årige bilist blev sigtet for at have overtrådt sin vigepligt, hvilket blandt andet medførte en straksbøde.

 

Skagen – lommetyveri i supermarked

Under en indkøbstur fik en borger i Skagen sig en træls oplevelse tirsdag den 2. november mellem kl. 12:30 og 13:00, da en lommetyv stjal hendes pung, som forurettede havde i sit indkøbsnet. Pungen indeholdte blandt andet rejsekort og kontanter.

 

Dronninglund – indbrud i sommerhus og campingvogn

Mellem søndag den 24. oktober kl. 12:30 og fredag den 29. oktober kl. 16:00 fandt et indbrud sted i et sommerhus på Tusbrovej i Dronninglund. En ukendt gerningsmand sparkede her hoveddøren op til sommerhuset, aflistede ruden til en ladedør og brød døren til en campingvogn op – formodentlig med et koben. Blandt de stjålne genstande var seks 1/2 –liters vandflasker samt nummerpladerne til campingvognen.

Har du set mistænkelig færden på Tusbrovej i Dronninglund? Kontakt politiet på tlf. 114.

 

Forebyg indbrud i dit nabolag med Nabohjælps app

Nabohjælp er en effektiv og nem måde at forebygge indbrud i dit nabolag – som samtidig styrker det gode fællesskab blandt dig og dine naboer.
Læs mere på www.nabohjaelp.dk/app eller hent Nabohjælps gratis app her:
Download i App Store
Download i Google Play

 

Aalborg Sv – havetraktor og græstrimmer stjålet

En ukendt gerningsmand begik indbrud i en garage på Engen i Aalborg Sv mellem mandag den 1. november kl. 14:00 og tirsdag den 2. november kl. 14:15. Blandt de stjålne genstande var en havetraktor af mærket Husqvarne og en græstrimmer af mærket Honda.

Har du set mistænkelig færden på Engen i Aalborg Sv? Kontakt politiet på tlf. 114.

 


Følg Nordjyllands Politi på:

Twitter @NjylPoliti
Facebook @NjylPoliti
Instagram @Politi

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi