Døgnrapporten i Dronninglund: onsdag den 22. september

Profilbillede

Dronninglund er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Fem personer anholdt for indbrudskriminalitet

Patruljer fra Nordjyllands Politi slog tirsdag aften, 21. september kl. 21.46, til og anholdt i alt fem udenlandske mænd, som man mistænker for flere tilfælde af indbrudskriminalitet i politikredsen. 
Læs mere på politi.dk

 

Resultat af målrettet færdselskontrol: 91 sager

Nordjyllands Politis udførte tidligere på ugen, d. 20. og 21. september 2021, en såkaldt målrettet færdselskontrol i og omkring Aalborg. I alt 91 færdselssager blev i kontrollens tidsrum registreret af betjentene på gaden – heraf var to vanvidsbilister.
Læs mere på politi.dk

 

Dronninglund – narkopåvirket bilist var frakendt førerretten

Tirsdag den 21. september om morgenen standsede politiet en bilist til kontrol på Kærvej i Dronninglund. Grundet mistanke til påvirket kørsel instruerede man føreren – en 40-årig mand – i at deltage i en narkometertest.

Desværre for bilisten gav testen udslag for, at han tilsyneladende havde indtaget euforiserende stoffer forud for kørslen. Derudover kunne betjentene se, at bilisten var frakendt førerretten i forbindelse med en tidligere hændelse.

Politiet sigtede og anholdt derfor bilisten for narkopåvirket kørsel samt kørsel i frakendelsestiden. En blodprøve blev efterfølgende udtaget som bevismateriale i sagen

 

Alle spiritus- og narkobilister tilbydes hjælp

Når Nordjyllands Politi sigter en person for overtrædelse af færdselslovens §§ 53-54, vil vedkommende blive tilbudt en uforpligtende samtale med en rusmiddelrådgiver.

Læs mere på politi.dk

 

Rørbæk – indbrud i containere

Mellem mandag den 20. september kl. 19:00 og tirsdag den 21. september kl. 07:00 fandt et indbrud sted på Rosbjergvej i Rørbæk, hvor en ukendt gerningsmand brød ind i to containere på en ejendom. Blandt de stjålne genstande var en gul GPS-antenne, en John Deere (model 3000) samt en boltspænder og diverse former for el-værktøj.

Har du set mistænkelig færden på Rosbjergvej i Rørbæk? Kontakt politiet på tlf. 114.

 

Forebyg indbrud i din virksomhed med erhvervsnabohjælp

Et erhvervsnabohjælpsområde kan fx bestå af 10-15 tætliggende virksomheder, som orienterer hinanden om usædvanlige hændelser eller iagttagelser i området. 

  1. Start med at mødes og opret en liste med kontaktoplysninger til hinandens virksomheder.
  2. Lav aftaler om, hvad I gør, hvis I oplever mistænkelig adfærd i området.
  3. Hold aftalerne ved lige, fx på halvårlige møder, hvor I gør status og motiverer hinanden.

Læs mere på dkr.dk

 

Kragelund – indbrud i værksted

En ukendt gerningsmand brød ind i et værksted på Haverslevvej i Kragelund tirsdag den 21. september kl. 05:00-07:00. Blandt de stjålne genstande var en Makita boremaskine, en Makita slagnøgle og en Makita vinkelsliber samt 4-5 Makita batterier. Indbrudstyven forlod gerningsstedet ad porten til værkstedet.

Har du set mistænkelig færden på Haverslevvej i Kragelund? Kontakt politiet på tlf. 114.

Abonnér på nyt fra politiet
Modtag lokale og landsdækkende nyheder, døgnrapporter, efterlysninger, fremlysninger og arrangementer på mail. Du kan til hver en tid afmelde dig igen eller ændre dit abonnement.

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi