Daglig pædgogisk leder

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

 

 

Dronninglund Børnehave søger pædagogisk leder

 

Er du ambitiøs på børnenes, medarbejdernes og egne veje? Går du gerne den ekstra mil, når du kan se, at din ledelse skaber positive forandringer? Så er vi institutionen, hvor du som leder får mulighed for at gå forrest og sætte en tydelig pædagogisk retning, der kan bidrage til udviklende børne- og medarbejderfællesskaber.

Nu har du muligheden for at søge en spændende stilling som pædagogisk leder for Dronninglund Børnehave. Vi søger pr. 1. september 2023, eller efter aftale, en erfaren uddannet pædagog - gerne med ledelsesmæssig uddannelse og erfaring - til tiltrædelse som leder af vores selvejende institution Dronninglund Børnehave. 

 

Om os:
Vi er en mindre selvejende institution med driftsoverenskomst med Brønderslev kommune. Vi er normeret til 49 børn i alderen 2 år og 10 måneder til 6 år.

Vi er byens ældste og mindste børnehave - og når vi selv skal sige det, også byens bedste. Vi sætter stor pris på nærvær og åbenhed. Vores mål er, både ift. børn, forældre og andre tværfaglige instanser, at alle skal føle sig velkomne. Vi er stedet hvor man møder personaler med stor menneskelighed og høj faglighed. 

Vi arbejder ud fra en anerkendende tilgang til børn og voksne ud fra ICDP-principperne. Kerneværdierne i det daglige arbejde er at yde en differentieret pædagogisk indsats med fokus på omsorg, nærvær og tryghed - med udgangspunkt i fællesskabet. 

Derudover elsker vi udelivet og at arbejde i og med naturen. Vi involverer os gerne i lokalsamfundet og er ikke bange for at give noget af os selv. Vi sætter desuden fokus på børnenes trivsel, udvikling og læring gennem leg, musik og bevægelse. 

Om dig:

  • Du er pædagogisk uddannet og har ledelseserfaring.
  • Din rygsæk er fuld af gejst, mod og livsglæde, og dette afspejles i dit ledelsesarbejde.
  • Dine visioner for ledelse er faglig, guidende og praksisnær ledelse.
  • Du spiller dine medarbejdere gode og har en anerkendende tilgang.
  • Du kan se fordelene med at være en del af en selvejende institution.
  • Du trives med at have ”timer på gulvet”, så du som leder er synlig overfor personale, børn og forældre i hverdagen.
  • Du går gerne forrest så dagligdagens praksis går op, også i ferier.

 
Du kan forvente:

En af dine vigtigste ledelsesopgaver bliver at praktisere nærværende personaleledelse, der understøtter personalets faglighed.

Som leder har du bl.a. ansvar for den daglige drift, ledelse af medarbejdere, herunder afholdelse af medarbejder- og udviklingssamtaler, arbejdsmiljø, forældre- og bestyrelsessamarbejde samt samarbejde med eksterne samarbejdspartnere. Endvidere udvikling af den pædagogiske kvalitet, læreplaner, pædagogiske målsætninger samt implementering af de politisk bestemte tiltag.

Som selvejende institution ligger mange beslutningskompetencer hos os selv. Vi har unikke rammer og alle muligheder for at bevare og videreudvikle en kvalitetsinstitution, der kan bidrage til det bedste børneliv og dermed skabe de bedste muligheder for deres fremtidige liv.

Som leder i Dronninglund Børnehave kan du forvente et samlet og dynamisk personale, der agerer på et højt fagligt niveau. Personalet tager ansvar for hinanden, og arbejdsmiljøet er præget af nærvær, åbenhed og samarbejde. 

 

Velkommen til dig

Er du blevet nysgerrig, og vil du være med til at lave noget, der på mange måder er unikt og mere frit, end det du kender fra andre institutioner? Brænder du for at have fokus på medarbejdernes trivsel, udvikling og læring? Har du interessen i dit nye job, nærmiljø og ser du det som et aktiv, at være lokal engageret? Ønsker du et arbejde, hvor du har indflydelse, indsigt og hvor du har alle muligheder for at præge fremtiden, så er dette job måske dit. 

Vi ser frem til at høre fra dig.

Yderligere information kan fås ved henvendelse via tlf. eller e-mail til en af den konstituerede leder; Rikke Lykkenshede. Tlf: 99455742/25236792 eller e-mail: rikke.lykkenshede@99454545.dk

Se også vores hjemmeside drlbh.dk

Ansøgning skal ske gennem kommunes hjemmeside.

Løn og ansættelsesvilkår:
Efter gældende overenskomst. Timetallet er 37 timer ugentligt, dog er der ikke loft over timetallet som leder. Der må påregnes bestyrelsesmøder om aftenen, ligesom der forventes deltagelse ved arbejdsweekend og andre sociale arrangementer.

Der indhentes børneattest og anbefalinger inden ansættelse.

Ansøgningsfrist den 31. juli kl. 12.00. Vi forventer at afholde samtaler i uge 33.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Brønderslev Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Brønderslev Kommune, Hybenvej 10, 9330 Dronninglund

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 26-07-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://Bronderslev-v2-1.career.emply.com/ad/daglig-paedgogisk-leder/z5jf39/da

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5844222

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet