Anholdelsesaktion, grundlovsforhør, musik til ulempe, flere indbrud samt spritkørsel. Nordjyllands Politi udgiver uddrag fra døgnrapporten på flere hverdage.

Profilbillede
dato

Dronninglund er i nat nævnt i døgnrapporten fra Nordjyllands Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

Anholdelsesaktion i Dronninglund: 7 anholdt 

Nordjyllands Politi foretog i tidsrummet efter kl. 17.00, den 18. juli 2023, en koordineret anholdelsesaktion rettet mod en adresse i Dronninglund. I forbindelse med aktionen blev i alt 7 personer med tilknytning til aalborgensiske kriminelle grupperinger anholdt. Aktionen er en direkte følge af længere tids efterforskning af en sag om knivstikkeri i Aalborg i det tidlige forår, hvoraf én af aftenens anholdte sættes i forbindelse med denne sag. En person med relation hertil eftersøges fortsat. Læs mere her

Syv personer fremstilles i grundlovsforhør

Som følge af gårsdagens anholdelsesaktion i Dronninglund fremstilles i eftermiddag, den 19. juli 2023, i alt syv personer i grundlovsforhør i Retten i Aalborg. Læs mere her


Musik til ulempe 

En anmelder ringede kort efter 02.00 tirsdag nat, 18. juli, og oplyste, at der blev spillet høj musik på fra en adresse på Lille Tingbakke i Vodskov. Det var ifølge anmeldelsen til ulempe for omkringliggende beboere.

En beredskabspatrulje blev sendt frem til stedet – og efter en formaning blev musikken dæmpet. 

 

Tyveri fra bus 

En veteranbus, parkeret på Bønfeltvej i Astrup, var i tidsrummet mellem onsdag 12. juli og mandag 17. juli udsat for tyveri. 

Fra bussen var der stjålet flere effekter, blandt andet pokaler, (el)værktøj og terrassevarmer.

Adgang til bussen var sket via rude. 

 

Indbrud i villa 

Mandag 17. juli var der indbrud i en villa på Gadehusene i Vrå.

 

Der var fra adressen stjålet forskelligt elektronik, ure samt et beløb i kontanter. Patruljens gerningsstedsundersøgelse viste, at man var kommet ved rudeknusning i en dør, ligesom der var færden i hele stueetagen. Spor sikret. 

Har du set noget mistænkeligt i området, så kontakt politiet på telefon 114. 

 

Tyveri fra varebil 

Mandag 17. juli tidligt om eftermiddagen anmeldte en borger indbrud i varebil.

 

Det var sket i løbet af den forgangne weekend, og der var køretøjet blevet stjålet flere effekter: arbejdsredskaber, ladere og batterier. Gerningspersonen havde knust en rude i højre fordør, hvilket skabte adgang til at låse op.

 

Varevognen holdt parkeret på Ryesgade i Aalborg. 
 

Indbrud i forretning

En virksomhed beliggende på Jupitervej i Sæby havde mellem 15. juli og 17. juli om morgenen et indbrud. Man havde fra stedet stjålet alufælge samt kabler. Der var umiddelbart ingen spor at sikre for patruljen. Har du set noget i området, så kontakt politiet på 114. 

 

Indbrud i villa 

En villa på Søndertoften i Hobro var mellem søndag 16. juli og mandag 17. juli udsat for et indbrud.

Et vindue var brudt på bagsiden af huset, og det gav mulighed færden i alle husets rum, der sås gennemrodet, blandt andet stod diverse skabe åbne, ligesom indholdet var revet ud. Man var kommet ud via en terrassedør. Beredskabspatruljen sikrede spor på stedet. Tyvekoster endnu ikke opgjort.

 

Har du set noget mistænkeligt i området, så ring til politiet på telefon 114. 
  

Tyveri fra garderobe

I løbet af tirsdagen, 18. juli mellem kl. 00.10 – 02.30, blev en gæst på en restauration på Jens Bangs Vej i Skagen udsat for tyveri, idet gæstens jakke, placeret i garderoben, blev stjålet. I jakken var ligeledes noget elektronik.  

Spritkørsel i Sindal 

En færdselspatrulje blev tirsdag aften, den 18. juli, sendt frem til en mulig spritbilist i Sindal. Ganske rigtigt. Bilisten blev efter alkometertests fundet påvirket af alkohol. En blodprøve udtaget på sygehuset skal fastlægge bilistens endelige promille. 

 

Indbrud i garage 

Mellem fredag 7. juli og tirsdag 18. juli har der været indbrud i en garage på Østergade i Aabybro.  Fra stedet er der blevet stjålet diverse el-værktøj, blandt andet stiksav og skruemaskiner samt bajonetsav. Spor er sikret på stedet. Man er kommet ind ved at opbryde døren til garagen. 

Har du set noget mistænkeligt i området, så ring til politiet på 114. 

Mere musik til ulempe 

Onsdag 19. juli omkring kl. 00.30 indgik der anmeldelse om musik til ulempe på en adresse i Sejlflod, idet der ifølge anmelder blev spillet høj musik på stedet. En patrulje blev sendt; hvilket løste sagen. 
Denne artikel er skrevet af Søren Schrøder Rasmussen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Nordjyllands Politi.
Kilde: Nordjyllands Politi