Spændende kulturoplevelser i Dronninglund denne uge

dato

Uanset om du er til brætspil, kreativt håndværk eller en aften med stand up og musik, så er der mange muligheder for at opleve noget nyt i den kommende uge i Dronninglund.

Dronninglund byder på en mangfoldighed af aktiviteter i den kommende uge, fra kreative workshops og foredrag, til musikalske aftener og spændende events, hvor man kan støtte gode formål. Uanset hvad du er interesseret i, så er her noget for alle at deltage i. Læs med her for mere information om, hvordan og hvorhenne du kan deltage.

Brætspilscafé i Dronninglund Sognegård

Tirsdag aften kl. 19:00 kan alle voksne, der elsker brætspil, deltage i en hyggelig brætspilscafé i Dronninglund Sognegård. Her er der mulighed for at spille sammen med andre, uanset om du er en nybegynder eller erfaren spiller. Medbring gerne egne spil og husk, der er fri entré. Ingen tilmelding nødvendig - bare mød op og hav det sjovt.

Sted: Dronninglund Sognegård, Rævdalsvej 5, 9330 Dronninglund
Entré: Fri entré
Kontakt: Hanne Svensmark, 24 87 11 90, hsv@km.dk

Kreativ bogkunst på Dronninglund Bibliotek

Torsdag kl. 13:00 åbner Dronninglund Bibliotek dørene for en kreativ workshop med bogkunst, hvor alle kan deltage. Under ledelse af kulturformidler Rikke Ejlertsen kan man klippe og skabe efterårspynt ud af gamle bøger. Undervejs vil der blive serveret lidt godt til ganen, og entréen er 30 kr.

Sted: Dronninglund Bibliotek, Slotsgade 47, 9330 Dronninglund
Entré: 30 kr
Kontakt: Rikke Ejlertsen, riej@99454545.dk

Knæk Cancer Event i Dronninglund Hallerne

Torsdag aften kl. 18:30 kan du opleve stand up med Torben Chris og en koncert med Henrik Mølbjerg til en Knæk Cancer event i Dronninglund Hallerne. Her kan du få en fantastisk aften og støtte en god sag. Entréen er 150 kr pr. billet, og der vil være salg af drikkevarer, hvor overskuddet går ubeskåret til Knæk Cancer Dronninglund.

Sted: Dronninglund Hallerne, Rørholtvej 18, 9330 Dronninglund
Entré: 150 kr
Køb billet senest: 22/10

Sogneaften i Rosendalcentret med Bent Isager-Nielsen

Tag til Rosendalcentret i Agersted torsdag kl. 19:00, hvor Bent Isager-Nielsen holder et fængslende foredrag med titlen "Når forbrydelser ryster os". Med erfaring fra politiets rejsehold vil han dele indsigt om forbrydelser og formidle dyb alvor med humor. Denne sogneaften er gratis at deltage i.

Sted: Rosendalcentret, Dronninglundvej 8, Agersted, 9330 Dronninglund
Entré: Gratis

Musikaften på Hjørnet med Coffee Beans

Fredag kl. 18:30 inviterer Dronninglund Rotary Klub og Dronninglund Borgerforening til musikaften med spisning og live musik af duoen Coffee Beans på Hjørnet. Det bliver en aften med en afslappet atmosfære og et bredt musikalsk repertoire. Entré inkl. spisning er 250 kr, og der er åbent i baren undervejs.

Sted: Hjørnet, Nørregade 1, 9330 Dronninglund
Entré: 250 kr



Opret din begivenhed her for at få dine arrangementer vist.

Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenhederne kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek begivenheden inden du tager afsted.
Kilde: Kultunaut